TE-ZS DEO Illatszer és bizsu
Látogatók
600768
 

Bemutatkozás

A TE-ZSO DEO Kft. 1997-es megalapításával, egy hosszú évek tapasztalatával rendelkező magánvállalkozás új korszaka kezdődött el. Az addigi, elsősorban direkt értékesítési rendszer helyett, két színvonalas belvárosi üzlet nyitotta meg a kapuját a vásárlók felé, melyek illatszereket, kozmetikumokat és divatkiegészítőket felvonultató széles választékukkal gyorsan a vevők kedvenceivé váltak. A hatvani és gyöngyösi üzleteink sikerének köszönhetően, 2005-ben pesterzsébeti, majd 2010-ben újpesti üzlettel bővült a hálózatunk és az általunk forgalmazott termékek száma már meghaladja a 7000-et.

Legyen szó illatszerről,édességről, háztartási eszközökről,vegyi- vagy papíráruról, a TE-ZSO DEO boltjaiban mindezt megtalálhatják a vásárlóink.

A több tízezer háztartáshoz eljutó szórólapos akcióink, a jól megközelíthető kulturált környezet és a kedvező ár a garancia vevőinknek az elégedettségre.

Célunk, hogy az eddigi dinamizmust megőrizve, a jövőben további üzletekkel és az azokat kiszolgáló logisztikai központtal bővülve folytathassuk a tevékenységünket.Tevesz Zsolt
Tulajdonos